Проекти > НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“


НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“

Продължителност - 2019/2020 и 2020/2021 г.

     На 15, 16 и 17 ноември 2019г. група от четирима учители и ръководството на УП към СУ „Св. Паисий Хилендарски”, град Върбица осъществиха вътрешна мобилност по НП "Иновации в действие" в град Варна. Домакините от СУ „Любен Каравелов” бяха изготвили интересна и разнообразна програма. Директорите на двете училища представиха иновациите, а председателите на ученическите парламенти говориха за новите моменти в тяхната работа. Много интерактивни игри с решаване на казуси и интересни дискусии превърнаха срещите в незабравимо преживяване, създало нови приятелства. Беше сключен договор за сътрудничество между УП на двете училища.
     Национална програма Иновации в действие дава възможност за обмен на идеи и иновативни училищни практики чрез посещение на място на учители и ученици от иновативни училища-партньори от цялата страна.
     Основна цел на иновацията е да се повиши качеството на образователния процес чрез увеличаване на интерактивността и активната включеност на учениците посредством иновативни педагогически методи, както и чрез засилване употребата на дигитални средства и информационни технологии в обучението.

     Желаем Ви успех и щастливи дни заедно чрез „Иновации в действие“.

  • НП "Иновации в действие" - Галерия
  • Повече информация за проекта виж    Тук